Lauantaina käytiin ravintolapäivillä. Tai oikeastaan käytiin yhdessä päivän ajaksi perustetussa "ravintolassa", jonka kaksi tuttua tytsyä olivat ideoineet ja toteuttaneet. Maisteltiin ihania smoothieita ja toffeetikkareita. Siisti idea! Illasta käytiin hakemassa ötökkä kotiin. Meidän hamsutyttö, Hilma, on niin vilkas, että ehtii aina karata kuvasta pois (kännykkälaatu, ilman salamaa), mutta jospa tuosta kuvasta jotain selvää sais. Syyrialaisethan on yöeläjiä, joten päivisin on aika hiljaista ja illalla alkaa ralli. Hilma on kyllä aikamoinen piristysruiske.

20150517_214252.jpg

Eilen oli huono päivä, pahoinvointia ja valtava väsymys. Masensi ja ahdisti myös aika rankasti. Aina ei todellakaan jaksa hymyillä, vaikka kyllä niitä hyviäkin päiviä löytyy toki. Päivä meni käytännössä nukkuessa.

Tänään löyty virtaa enemmän ja ihanasta ilmasta nauttiaksemme polkastiin pyörillä keskustaan kirppikselle. Second hand store on hyvä kirppis, nuortenvaatteita on paljon myynnissä, mutta sisäilma siellä on aivan kamalan huono. Kirppiksen tilat sijaitsee kellarikerroksessa. Pyöräily, liian vähäinen syöminen ja tukala ilma aiheutti mulle kamalan huimauksen. Siellä epätoivoisesti yritin tutkailla kirppispöytiä ja muutaman metrin välein oli pakko lysähtää istumaan, ettei pyörtynyt. Lopulta oli vaan pakko hyväksyä tilanne ja poistua paikalta, kirppisreissu jäi harmittavan lyhyeksi. Hyvä saalis me silti saatiin, ainaki miehen kannalta. Hän kun paljon nopeampana kiertelijänä kerkesi pikakiertää koko paikan siinä, missä minä vain murto-osan. Kerranki näin päin, mies löysi muutaman oikein hyvän aarteen. Ehdin minäkin farkut napata mukaan, jospa sopivat tämän mahan kanssa.

Nyt ei ole oikeastaan mitään uutta kerrottavaa, viikko vierähtänyt edellisestä kontrollista ja vielä viikko jäljellä seuraavaan. Sitä odotellessa!

-karoliinan-