Vesi on elämälle välttämätöntä

Ilman vettä, puristun kasaan

Kasvan ilman keuhkoja,
Elämän ja kuoleman rajalla
 
Lapseni,
Taistelen kanssasi
Niin kauan
Kuin voimasi riittävät
 
Ja jos väsyt
Etkä enää jaksa
Lupaan päästää irti
Tuskasta vavisten,
Mutta tietäen silti
 
Rakas Lapseni
Näemme vielä
 
-karoliinan-
 
Tänään kävin jälleen verikokeissa. Oys:sta soitettiin viikko sitten ja sanottiin, että lääkäri haluaa vielä lisää näytteitä. Kyllähän se mulle sopi. Mikä vain sopii, mistä voi olla apua. Mielessä kävi toki, että oliko aiemmissa näytteissä ollut jokin pielessä, mutta ois kait siitä kerrottu jo mulle. Luultavasti otettiin varalta vielä joku näyte. Pelkäsin, että otetaan taas useita putilleja verta (olo on sen jälkeen kamalan hutera), mutta selvisin onneksi vain yhdellä pullolla. Kyllä sitä aina ootosaulassa miettii, kuin monenlaisia ihmisiä sitä onkaan. Toiset istuu kiltisti odottaen, kun ajat on myöhässä, ja toiset jaksaa jatkuvasti jupista kovaan ääneen kuinka pöyristyttävää palvelua. :D Ja toki muutenki monenlaisia ihmisiä!
 
Tänään on myös tuskailtu valtavan tiskivuoren takia (ei, meillä ei oo tiskikonetta ja altaitakin on vain yksi). Käsittämätöntä, kuinka paljon ja nopeasti kaksi pientä ihmistä kykenee sotkemaan astioita! Astialäjä kerkeää aina kasvaa niin korkeaksi, ettei sitä enää jaksa yhdellä kertaa tiskata, vaan homma pitää hoitaa muutamassa erässä. :D
 
Illalla kärsin närästyksestä ja aamulla oli aika kovia alavatsakipuja tai liitoskipuja tai mitä lie.. Vauvan liikkeitä on tuntunut nyt paljon ylempänä, kuin aiemmin. Oonkin tässä miettinyt, että onkohan pikkuinen jotenkin ihmeellisesti mahtunut kääntymään ylösalaisin. Vauvahan on istuskellut kohdussa perätilassa, saa nähdä onko nyt kääntynyt "synnytysasentoon". Epäilen silti, että oisko mahtunut kääntymään. Vauvelilla on nimittäin todella ahtaat oltavat ilman lapsivettä, eikä voimaa silti ole vielä niin älyttömän paljon. Tunnenkohan tämän illan potkujumpat tuttuun tapaan aivan alamasussa, vai jossain paljon ylempänä..
 
Kiitos positiivisista viesteistä koskien blogia! :) <3
-karoliinan-